Thuis in uw branche

Eshuis groeit links en rechts van de A1

  • Publicatiedatum: 8-11-2017

Eshuis Accountants en Adviseurs helpt organisaties succesvoller opereren, zodanig dat deze organisaties impact maken op de sociaal economische positie van de regio waarin zij gevestigd zijn. Onze nuchtere aanpak, gecombineerd met een focus op de regio, heeft Eshuis tot de organisatie gemaakt die we op dit moment zijn: een relevante speler in de regio Oost-Nederland.

Wij zijn ambitieus en toe aan een volgende stap. Samen met onze partner Trisolis betrekken we daarom een inspirerende werkomgeving in Nijkerk. Een omgeving die uitnodigt tot samenwerking en kennisdeling met klanten, collega’s en samenwerkingspartners. Voor Eshuis is dit een belangrijke stap met als doel om ons werkgebied uit te breiden naar Midden-Nederland. Vanuit Nijkerk willen wij een bij deze regio passende accountancy- en adviesorganisatie opbouwen.

De locatie Nijkerk wordt voor Eshuis tevens de uitvalsbasis om aan de groeiende klantvraag van de publieke sector te voldoen. "Vanuit onze vestiging in Nijkerk zijn wij een interessante optie voor de arbeidsmarkt voor accountants en adviseurs," zo stelt bestuursvoorzitter Michel Schaepers. Rik Bakker, partner en kwartiermaker voor de regio Midden vult daarop aan: “En zo maken wij onze gedachte waar om links en rechts van de A1 tot verdere groei te komen.

Voor Trisolis, onze partner als het gaat om ontwikkeling en financiering van innovatieprojecten en het verwerven van subsidies, zal kantoor Nijkerk de hoofdvestiging zijn. De inspirerende werkomgeving met een open werkruimte, een innovatielaboratorium, een instructie- en cursusruimte en een (video-)conferenceruimte sluit helemaal aan op hun hoofdactiviteiten.

De vestiging Nijkerk bevindt zich aan de Westkadijk 10c en wordt feestelijk geopend op 23 november aanstaande.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: