In Memoriam Jan Zweekhorst (1961 – 2021)

  • Publicatiedatum: 12-2-2021
Jan Zweekhorst

Namens het bestuur en bureau moeten wij u meedelen dat onze geliefde voorzitter Jan Zweekhorst op 11 februari jl. is overleden. Wij zijn verbijsterd en verslagen.

Jan was een gedreven mensenmens, verbinder pur sang. Altijd positief ingesteld. Als Jan ergens in geloofde, dan zette hij zich daar volledig voor in. Zowel zakelijk als privé. Jan koesterde daarbij vooral de menselijke maat.

Jan geloofde in SRA. Bijna 25 jaar was hij verbonden aan onze club in verschillende rollen. We mochten daarvan slechts een jaar van hem genieten als voorzitter.

Op zijn eigen flamboyante wijze heeft Jan heel veel voor onze vereniging betekend. Als 'mister Horizontaal toezicht' zou hij dit jaar de vruchten van zijn niet-aflatende inzet en samenwerking met de Belastingdienst gaan plukken. Het mocht niet zo zijn.

Wij wensen Evelien, Maarten, Bart, Wouter en Geert en verdere familie veel sterkte en kracht met dit ongelooflijke verlies. Ook gaan onze gedachten uit naar Jans collega's bij BLM Accountants & Adviseurs en FSV Accountants + Adviseurs. 

Wij zullen Jan als mens, vriend, collega, voorzitter en clubmens enorm gaan missen.

Namens SRA,

Roland Ogink RA (vicevoorzitter)
mr. Cees Meijer (directeur)

Er is voor Jan een herdenkingspagina aangemaakt waar u een verhaal of herinnering aan Jan kunt delen of een reactie of condoleance kunt plaatsen.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren