Thuis in uw branche

SRA Benchmarkdatabase Branche in Zicht nu al uniek in grootte en mogelijkheden

  • Publicatiedatum: 31-1-2013

Slechts twee weken na de lancering van Branche in Zicht, bevat de benchmarkdatabase al meer dan 17.500 jaarrekeningen van SRA-kantoren. De interesse onder de SRA- kantoren is groot; dagelijks komen er jaarrekeningen bij. Voor 130 branches zijn inmiddels al zoveel jaarrekeningen beschikbaar, dat het mogelijk is om aan de zes kengetallen van de BiZ-factsheet betrouwbare conclusies te verbinden.

Voor 30 branches zijn we zelfs al in staat om een gefundeerde brancherapportage te maken, op basis van het benodigde aantal jaarrekeningen. Afgemeten aan de mogelijkheden van individuele kantoren, is de BiZ benchmarkdatabase nu al uniek in grootte en benchmarkopties binnen de accountancywereld. En uniek beschikbaar voor SRA-kantoren!

Nieuwe deelnemers

Alleen de 11 SRA-kantoren uit de zogenaamde ‘kopgroep Branche in Zicht’ zijn verantwoordelijk voor de upload van de 17.500 jaarrekeningen. Inmiddels heeft een aantal andere SRA-kantoren zich ook aangemeld om deel te nemen aan dit unieke product:

  • De Jonge Accountants,
  • De Meerse Accountants Associatie bv,
  • Bannink Accountants en Belastingadviseurs,
  • NBC van Roemburg en Partners,
  • Van Velzen van de Water en
  • Huizer en van Ieperen.

Ook u kunt u zich vanzelfsprekend nog aanmelden via biz@sra.nl

Uw input gevraagd!

Deze week ontvangt elk SRA-kantoor een enquête over de vraag wat de branches zijn waarvan u vindt dat zij prioriteit moeten krijgen bij het opstellen van de brancherapporten. Op basis van een samengestelde lijst van branches kunt u dus zelf invloed uitoefenen op de prioritering van de branche-analyses en mogelijkheden van de benchmarkdatabase.

Wanneer beschikbaar?

Naar verwachting kunnen SRA-kantoren binnenkort de factsheet en vanaf april 2013 de brancherapportage  opvragen.

Meer weten?

Voor 130 branches is het maken van een factsheet mogelijk. Voor 30 branches kan een gefundeerde branche rapportage gemaakt worden. Klik hier voor de lijsten van de branches.

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie over het aantal jaarrekeningen en de voortgang van dit unieke concept.

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren