Thuis in uw branche

Update Branche in Zicht: Tijdspad Benchmark

  • Publicatiedatum: 28-3-2013

De afgelopen tijd hebben we u op verschillende manieren geïnformeerd over de activiteiten die we zoal ondernemen binnen Branche in Zicht (BiZ). Daarbij zal het u ongetwijfeld niet ontgaan zijn dat benchmarking binnen BiZ een belangrijke rol speelt.

Om u te allen tijde goed te informeren over de status van benchmarking én de activiteiten die gepland zijn, houden wij voor u een tijdspad bij dat u via de BiZ-site kunt bekijken. Via dit overzicht kunt u bijvoorbeeld lezen dat binnenkort de eerste Branche-Expertgroepen starten en dat u al benchmarkrapporten, in de vorm van factsheets, kunt downloaden en delen met uw klanten. Daarnaast vindt u hier ook de data van de volgende demobijeenkomsten.

Benchmarkseminar

De BiZ-site wordt regelmatig bijgewerkt en voorzien van de meest up-to-date ontwikkelingen over BiZ. Zo hoeft u nooit iets te missen en bent u altijd op de hoogte van de nieuwe mogelijkheden van BiZ. Reserveer bijvoorbeeld 14 juni alvast in uw agenda voor het SRA-Benchmarkseminar!

Meer weten?

www.sra.nl/biz voorziet u van de meest actuele informatie over het aantal jaarrekeningen en de voortgang van dit unieke concept. U kunt zich daar vanzelfsprekend ook aanmelden als nieuwe deelnemer aan BiZ!

 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren