Thuis in uw branche

Gratis branchescan van SRA-BiZ levert mkb-ondernemer unieke stuurinformatie

Zet de Mkb-branchescan op uw site!

  • Publicatiedatum: 23-6-2016

De Mkb-branchescan is speciaal ontwikkeld om aan uw (potentiële) klanten te laten zien dat u thuis bent in hun onderneming en branche. De scan helpt de ondernemer om inzicht te krijgen in zijn financiële positie en de ontwikkelingen in zijn branche. Doe daarom mee en zet de Mkb-branchescan op uw site.

Mkb-branchescanMet de Mkb-branchescan krijgen uw klanten stuurinformatie voor hun bedrijfsvoering. Na het invullen krijgt de ondernemer direct een persoonlijk adviesrapport waarin voor uitleg en verdieping naar u als adviseur wordt verwezen. Het adviesrapport bevat naast kansen en bedreigingen in de branche, ook benchmarkcijfers over de omzet, winst, brutomarge, personeelskosten en andere kritische prestatie-indicatoren. Harde stuurinformatie voor de bedrijfsvoering van de ondernemer. Naast deze harde stuurinformatie wordt de ondernemer ook gevraagd naar zijn verwachtingen voor de komende periode. Ook deze resultaten worden gebenchmarkt.

Klanten binden

Met de Mkb-branchescan heeft u het perfecte instrument in handen om een adviesgesprek met uw ondernemer aan te gaan. Daarnaast helpt u mee met het verzamelen van unieke branchedata die de relatie met uw klant bestendigen dan wel verdiepen en ook interessant zijn voor potentiële klanten.

SRA-BiZ Sentimentanalyse 2016

De totale uitkomsten van de Mkb-branchescan worden per branche verzameld, geanalyseerd en in oktober als rapport naar buiten gebracht in de SRA-BiZ Sentimentanalyse 2016. Zo krijgt u per branche ook kennis over zaken als verwachte financieringsbehoefte, omzet- en winstverwachting en kansen en bedreigingen. Hierdoor kunt u uw kennis over branches nog verder verdiepen. De sentimentanalyse blikt vooruit op het komende jaar en is daarmee een mooie aanvulling op de cijfers van Branche in Zicht (BiZ).

Probeer de scan uit!

Bent u nieuwsgierig dan kunt u nu de Mkb-branchescan uitproberen. Bekijk ook alvast een voorbeeldrapport (om de resultaten niet te beïnvloeden is het van belang dat u de testscan gebruikt en niet de scan die dadelijk op uw site staat). U kunt de Mkb-branchescan op uw site plaatsen. Vraag de scan aan. Voor meer informatie ga naar: www.sra.nl/mkb-branchescan.

Persbericht voor ondernemers

Om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk publiciteit voor de scan komt, heeft SRA vandaag een persbericht over de scan naar de accountancyvakpers gestuurd. Volgende week (donderdag 30 juni) versturen we een persbericht aan ondernemersvakbladen. Zorg dus dat u voor die tijd de Mkb-branchescan op uw site hebt staan. Tenslotte willen we dat zoveel mogelijk ondernemers de scan invullen!

Branche in Zicht

De Mkb-branchescan is onderdeel van het kennisplatform SRA-Branche in Zicht (BiZ). Eén van de speerpunten van BiZ is het verzamelen van kennis, cijfers en trends van branches in het mkb. Op basis van al deze gegevens stellen we vanuit BiZ trendwijzers, benchmark- en brancherapporten samen. Dit doen we in samenwerking met experts uit de desbetreffende branche.

Contact / meer informatie

Leonie Derksen
Kennismanager
scans@sra.nl
T (030) 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren