Thuis in uw branche

Nieuw: abonnementen op SRA E-learning modules

  • Publicatiedatum: 9-6-2017

Vier nieuwe verschillende abonnementsvormen op SRA E-learning modules moeten voor meer gemak zorgen bij de toenemende vraag naar online-opleidingsmogelijkheden door accountantskantoren. Alle nieuwe en bestaande E-learning modules vallen onder de efficiënt ingerichte abonnementen.

E-learning abonnementenDe verschillende mogelijkheden Light, Medium, Intense en All you Can E-learn zijn persoonsgebonden en lopen op van minimaal zes tot een onbeperkt aantal PE punten. Hiermee komt SRA tegemoet aan de specifieke wensen en leerdoelen van zowel leden als niet-leden.

Breed aanbod E-modules

E-learning heeft een grote vlucht genomen. ''Sinds SRA een aantal modules online aanbiedt, bleek het een succes. En de belangstelling neemt alleen maar toe, daarom hebben wij het aanbod sterk uitgebreid'', aldus Barbara Berben van SRA Educatie. Populaire titels zijn momenteel 'Interne Beheersing als fundament voor de controle', 'Onderhanden projecten in de jaarrekening' en 'Efficiënt samenstellen in het mkb'.

Meerdere diverse abonnementen per kantoor

Het is mogelijk om meerdere verschillende typen abonnementen af te sluiten per kantoor. Zo kan een ieder afnemen wat nodig is. De prijs is sterk concurrerend en vanaf tien abonnementen of bij het afsluiten van een abonnement voor meerdere jaren zijn interessante kortingen mogelijk. Abonneehouders worden online geïnformeerd over nieuwe titels en kunnen daardoor direct hun persoonlijke opleidingspakketten bijstellen of aanvullen.

Barbara BerbenMeer weten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden betreft SRA E-learning en de abonnementen, kijk op www.sra.nl/elearningabonnementen of neemt contact op met:

Barbara Berben
E
 bberben@sra.nl 
T 030 656 60 51

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren