Thuis in uw branche

Branches in Zicht 2022

Verschijning: naar verwachting rond 7 juni

Het SRA-Sectorrapport Branches in Zicht 2022 komt eraan. Wat is de stand van zaken van het mkb per branche over het tweede coronajaar 2021? Hoe heeft uw klant het gedaan ten opzichte van andere ondernemers? Het rapport verschijnt naar verwachting rond 7 juni.

Benieuwd wat u kunt verwachten voor uw klanten? Bekijk hieronder de voorbeelden van het sectorrapport Branches in Zicht 2021.

Daar word ik nou echt blij van!

Harry Marissen
Lees de column

Sectorrapport in de media

FDHet FD, BNR Nieuwsradio en vele andere media, zoals Trouw, NU.nl en branchemagazines (Accountancy Vanmorgen, Transport Online etc) hebben volop aandacht besteed aan het SRA-Sectorrapport 'Branches in Zicht 2021'.

BNRHet artikel in het FD en het interview van BNR met SRA-bestuurslid Harry Marissen kunt u hier downloaden en beluisteren.

Branches in Zicht 2021

Branches in Zicht 2021
Bekijk het rapport

Financiële cijfers mkb over 2020 hoopvol

Vóór corona stond het mkb er goed voor en ondanks de crisis is dat in de basis nog steeds het geval. De steunmaatregelen van de overheid hebben effect gehad en een grote groep bedrijven heeft het goed gedaan. Tegelijkertijd staat bij veel andere ondernemers het water aan de lippen.

Gemiddeld steeg de omzet in 2020 met 0,6 procent, versus +6 procent een jaar eerder. De winstgroei kwam uit op ruim 9 procent, tegenover ruim 14 procent in het voorgaande jaar.

Lees het gehele persbericht

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren