Thuis in uw branche

Elektronische kopieaanslagen voor voorlopige aanslagen over 2014: wijzigingen

  • Publicatiedatum: 21-1-2015

Mede dankzij de lobbyactiviteiten van SRA zijn er praktische veranderingen door het Ministerie van Financiën doorgevoerd rond elektronische kopieaanslagen voor voorlopige aanslagen over 2014. Zie hiervoor onderstaand bericht dat het Ministerie 21 januari heeft uitgebracht.

U kunt nog elektronische kopieaanslagen krijgen voor:

  • de voorlopige aanslag inkomstenbelasting 2014, tot 7 april 2015
    Vanaf 7 april 2015 kunt u hiervoor geen elektronische kopieaanslagen meer krijgen. U kunt dan alleen nog Serviceberichten Aanslag krijgen.
  • de voorlopige aanslag vennootschapsbelasting 2014
    U kunt voor alle voorlopige aanslagen vennootschapsbelasting 2014 elektronische kopieaanslagen krijgen: voor voorlopige aanslagen op verzoek of op ons initiatief en ook voor voorlopige aanslagen op basis van een aangifte, en navorderingsaanslagen. Voor deze aanslagen kunt u ook Serviceberichten Aanslag krijgen.

Er verandert niets voor de elektronische kopieaanslagen voor de definitieve aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting over 2014 en voor de btw.

Voor Serviceberichten Aanslag hebt u een geregistreerde, actieve machtiging nodig. Hebt u nog geen actieve machtigingsregistratie? Vraag deze dan aan. Hoe u dat doet, leest u bij Hoe registraties aanvragen?

Meer informatie

Kijk voor meer informatie in de Schema's Serviceberichten Aanslag en elektronische kopieaanslagen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren