Thuis in uw branche

Lancering BiZ 2.0 op BiZ-Kennisdag: bekijk de aftermovie

  • Publicatiedatum: 18-11-2022

Donderdag 10 november jl. vond in Zeist de jaarlijkse BiZ-Kennisdag plaats. Deze dag stond in het teken van vernieuwing en reflectie op de diverse branches en de rol die de accountant/adviseur hierbij speelt.

Nieuw platform

SRA en Visionplanner lanceerden het vernieuwde BiZ-platform 2.0. Een belangrijk aspect van het nieuwe platform is dat het mee ontwikkelt met de veranderingen in de accountancy. Daarna volgde een onvergetelijke oefening in 'Omdenken' met BiZ & De Grote Omdenkshow.

Kennissessies branches

In de middag brachten diverse branche-experts in kennissessies de deelnemers op de hoogte van actuele en relevante ontwikkelingen binnen hun specifieke branche. De dag werd afgesloten met een college over het economisch rendement van geluk door Guy van Liemt, bedrijfseconoom en directeur van het onderzoekscentrum EHERO van de Erasmus Universiteit.  Hij sloot af met met de vraag: 'What’s your purpose'?

 

Meer weten over BiZ 2.0?

Heeft u nog geen abonnement op het nieuwe BiZ-platform en wilt u deze graag eens nader bekijken? Vraag dan een online demo aanvragen via biz@sra.nl. Wij vertellen u er graag alles over.