Thuis in uw branche
Corona proof

Adviserend verkopen voor accountants

Werk aan uw adviesvaardigheden en verhoog uw omzet

U wilt u uw diensten aan de man brengen, maar zonder te commercieel over te komen. Leer adviserend verkopen nog beter beheersen.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 495,00
Prijs niet-leden: € 595,00
Groepsgrootte: 12
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 6
RB Algemeen 6
Bestemd voor: Fiscalist vennoot/medewerker, Controleleider, Accountant in business, Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder
Leerdoelen:

Ik ben in staat om:

 

  • Adviesgesprekken met klanten te voeren.
  • De toegevoegde waarde van mijn diensten beter voor het voetlicht te brengen.
  • Duurzame klantrelaties verder te ontwikkelen.
  • Meer waarde te halen uit mijn klantrelaties.

Uw docent

Hidayet Bahadin

Hidayet Bahadin

Hidayet Bahadin is trainer en coach bij SRA en DISC-gecertificeerd.

.

Inhoud

U wilt u uw diensten aan de man brengen, maar zonder te commercieel over te komen. Leer adviserend verkopen nog beter beheersen.

Verkopen wordt vaak gezien als het zenden en opdringen van bepaalde diensten. Dit past niet binnen de accountancy. Als accountant bent u namelijk van de inhoud en geen verkoper. Herkent u dit? Hoe kunt u, zonder opdringen, uw waarde voor de klant en daarmee uw omzet vergroten?

Hoe sluit u beter aan op de wensen van uw klanten? Hoe kunt u met minder energie meer uit uw klanten halen? In deze cursus leert u meer vraag gestuurd te opereren in plaats van aanbodgericht.

  • Uw persoonlijke kwaliteiten als verkopend adviseur benutten
  • Effectief communiceren met verschillende klanttypologieën
  • Fasen in een adviesproces: van contacteren naar contracteren
  • Structuur van een adviesgesprek
  • Omgaan met aarzelingen, tegenwerpingen en weerstand
  • Verkooptechnieken: vraag gestuurd i.p.v. aanbod gedreven

Locatie & Datum

Datum & tijd:
Dinsdag 29 november 2022 van 09:30 uur tot 17:00 uur
Beschikbaar
Locatie: Hotel Vianen in Vianen ut /routebeschrijving
Cursuscode: EOCU35159

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren