Thuis in uw branche

Prinsjesdag 2022: SRA informeert u

  • Publicatiedatum: 20-9-2022
Prinsjesdag

Dinsdag 20 september op Prinsjesdag zijn de Miljoenennota 2023 en het Belastingplan 2023 gepresenteerd. Deze vindt u nu in ons Dossier Prinsjesdag 2022. Wij volgen ook voor u het nieuws en besteden we aandacht aan alle belangrijke wijzigingen.

Wat publiceren wij?

In het Dossier Prinsjesdag vindt u de Miljoenennota 2023 en het Belastingplan 2023. Woensdag 21 september publiceren wij een artikel uit de SRA-Nieuwsbank met de belangrijkste fiscale wijzigingen.

SRA kijkt kritisch mee

Uiteraard kijkt SRA kritisch naar het Belastingplan 2023. Waar nodig, zullen wij vragen stellen en vragen om een reactie en/of nadere duiding.

Wat zeggen de media?

Tevens houden wij alle mededelingen van de Rijksoverheid en de Belastingdienst nauwgezet in de gaten en zullen u direct informeren via onze dagelijkse nieuwsbrief. Deze berichten vindt u ook in het Dossier. Ook volgen wij de media en zullen belangrijke artikelen en berichten hieruit opnemen in een apart blok.

SRA-Nieuwsbank: informatie voor uw klant

Heeft u een abonnement op de Nieuwsbank? Dan vindt u in het speciale Nieuwsbank Dossier Prinsjesdag 2022, alle content die wij voor u en uw klanten publiceren. De dag na Prinsjesdag vindt u hier de Special Miljoenennota 2023 en de Top 10 Belastingwijzigingen die u één-op-één kunt doorsturen naar uw klanten. Voorafgaand aan Prinsjesdag, maar uiteraard ook daarna, publiceren wij diverse artikelen over de voorgenomen wijzigingen.

Laat u bijpraten op SRA-cursussen en bijeenkomsten

SRA organiseert na Prinsjesdag tal van cursussen en kringbijeenkomsten waar de belangrijkste wijzigingen voor 2023 op onder andere fiscaal gebied en loongerelateerd gebied aan de orde komen.

Denk aan de cursussen Prinsjesdag 2022, Actualiteiten loonadministratie en Fiscale eindejaarstips 2022 en het Belastingplan 2023. In een paar uur bent u volledig op de hoogte. U vindt een overzicht van alle cursussen in het Dossier.

Over de Nieuwsbank

Wilt u ook uw klanten informeren over het Belastingplan 2023 en wat dat voor hen betekent? En heeft u nog geen abonnement op de Nieuwsbank? Probeer deze dan eenmalig 6 weken gratis uit. Bekijk meer informatie.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren