Thuis in uw branche

Nationale Nederlanden stopt met beroepsaansprakelijkheidsverzekering

  • Publicatiedatum: 5-10-2017

Nationale Nederlanden stopt met het verzekeren van het beroepsaansprakelijkheidsrisico voor accountants, notarissen en advocaten. Dit heeft voor veel SRA-leden vergaande consequenties.

Nationale NederlandenOp dit moment is er bij Nationale Nederlanden een speciale mantel voor de beroepsaansprakelijkheidsverzekering waar veel SRA-leden gebruik van maken. Nationale Nederlanden heeft aangegeven te stoppen met het verzekeren van het beroepsaansprakelijkheidsrisico voor accountants, notarissen en advocaten. Dit heeft onder andere te maken met tegenvallende resultaten en een ander beleid. Deze beslissing van Nationale Nederlanden kan direct gevolgen voor u hebben. Alle polissen met een vervaldatum na 1 april 2018 worden namelijk niet meer verlengd.

U moet dus op korte termijn uw beroepsaansprakelijkheidsrisico afsluiten bij een andere verzekeraar. Uw verzekeringsadviseur kan u daarbij helpen.

SRA-mantel van Markel International

Ook attenderen we er u bij deze op dat SRA sinds 2014 in samenwerking met Kettlitz Wulfse Verzekeringen een mantel aanbiedt van Markel International. Deze mantel heeft een toekomstgerichte kijk op onze branche en is specifiek ontwikkeld voor de accountancymarkt en voldoet geheel aan de eisen die de NBA hier aan stelt.

Indien u interesse heeft in deze mantel, dient u onderstaand formulier in te vullen en helpt Kettlitz Wulfse u graag verder met het maken van de juiste keuze voor het afdekken van uw beroepsaansprakelijkheidsrisico. U kunt dit formulier e-mailen naar bedrijven@kettlitz-wulfse.nl.

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.