Thuis in uw branche

Extra traject voor excellente leerlingen

Het Excellentieprogramma van Fontys Hogeschool

  • Publicatiedatum: 23-4-2018

Fontys Hogeschool Eindhoven is sinds dit onderwijsjaar samen met SRA gestart met een extra traject voor excellente leerlingen: het Excellentieprogramma. Dit programma omvat een viertal masterclasses en een ministage bij een van de partners van Fontys. SRA heeft samen met Fontys de masterclasses ontwikkeld. Ze worden verzorgd door SRA en de SRA-kantoren WVDB Adviseurs Accountants, AccountXperts B.V. en BGH Accountants & Adviseurs.

ExcellentieprogrammaOnlangs ging SRAadviseur naar Eindhoven en sprak met Kelly van der Heijden van Fontys Hogeschool Financieel Management, Guido Hesselmans AA van AccountXperts en Claudia van Engelenburg, projectmanager Arbeidsmarktcommunicatie bij SRA.

Meer aandacht voor excellentie

Fontys Hogeschool Financieel Management is afgelopen jaar gestart met een onderwijsvernieuwingstraject. Van der Heijden: "We merkten dat de aandacht van ons als opleidingsinstituut in het studieloopbaantraject veelal ging naar diegenen die níet mee konden komen. Eigenlijk deden we niets voor de leerlingen die het juist heel goed doen." Van der Heijden en zijn collega Annemarie Antonis namen het initiatief een Excellentieprogramma voor propedeusestudenten te ontwikkelen. "Wij zochten een duurzame deskundige partner die zich voor langere tijd aan dit traject wilde binden. We kenden SRA en Claudia al goed, daardoor zaten we snel om de tafel", aldus Van der Heijden.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur april 2018

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren